Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. De rivier de IJssel vormt in het zuidwesten grotendeels de natuurlijke grens met Gelderland.

Overijssel staat bekend om haar meren, polders, riviertjes en beken. Je kunt er urenlang ronddwalen, wandelen met je hond(en), in een bootje of op de fiets.

Vakantieparken

Vakantiepark: Landal Twenhaarsveld

Locatie: Holten

Natuurlijk mag de hond mee op vakantie, op vrijwel alle parken van Landal zijn ze van harte welkom. Wilt u uw trouwe viervoeter extra verwennen, reserveer dan een speciale hondenbungalow. Aan alles is gedacht: van hondenmand en bench tot omheinde tuin en van een warme hondendouche op het park tot zelfs een speciaal hondenmenu in het restaurant. Hier gaat het gezegde 'geen beter leven dan een hondenleven' zeker op.

Vakantiepark: Weerribben

Locatie: Paaslo

Bungalowpark de Weerribben ligt in een betoverende omgeving met Nationaal Park Weerribben Wieden als achtertuin. Hierdoor is het bungalowpark het perfecte vakantieoord voor mensen die houden van natuur, rust, ruimte en indrukwekkende landschappen. De vrijstaande luxe vakantiehuisjes zijn gelegen in het pittoreske dorpje Paasloo.

Campings

Camping 't Veld

Locatie: Rheeze

Gaat jouw hond ook altijd mee als je op vakantie gaat? Kamperen met je hond in Nederland is bij Camping 't Veld heel normaal. Wij hebben dan ook verschillende kampeervelden waar jouw hond van harte welkom is. Op onze camping in Nederland met hond is er per kampeerplek twéé huisdieren toegestaan. Niet alleen is onze camping huisdiervriendelijk, ook aan de kinderen is gedacht. De vele kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten voor jong én oud zorgen ervoor dat het gehele gezin, inclusief hond, een fijne vakantie beleeft.

Scroll naar boven