Accommodatie type

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. De rivier de IJssel vormt in het zuidwesten grotendeels de natuurlijke grens met Gelderland.

Overijssel staat bekend om haar meren, polders, riviertjes en beken. Je kunt er urenlang ronddwalen, wandelen met je hond(en), in een bootje of op de fiets.

Vakantieparken

Vakantiepark: Landal Twenhaarsveld

Locatie: Holten

Natuurlijk mag de hond mee op vakantie, op vrijwel alle parken van Landal zijn ze van harte welkom. Wilt u uw trouwe viervoeter extra verwennen, reserveer dan een speciale hondenbungalow. Aan alles is gedacht: van hondenmand en bench tot omheinde tuin en van een warme hondendouche op het park tot zelfs een speciaal hondenmenu in het restaurant. Hier gaat het gezegde 'geen beter leven dan een hondenleven' zeker op.

Vakantiepark: Weerribben

Locatie: Paaslo

Bungalowpark de Weerribben ligt in een betoverende omgeving met Nationaal Park Weerribben Wieden als achtertuin. Hierdoor is het bungalowpark het perfecte vakantieoord voor mensen die houden van natuur, rust, ruimte en indrukwekkende landschappen. De vrijstaande luxe vakantiehuisjes zijn gelegen in het pittoreske dorpje Paasloo.

Vakantiepark: Buitenplaats Holten

Locatie: Holten

Vanaf het park wandel of fiets je zo de Holterberg op. De Holterberg is onderdeel van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en kenmerkt zich door de bossen met veel wandelpaden, fietspaden en mountainbikeroutes en door de prachtige heide die het gehele jaar door de moeite waard is.

Scroll naar boven