Accommodatie type

Op zoek naar een sfeervolle vakantiewoning, hotel of appartement in Zuid-Limburg? Dogsallowed heeft speciaal voor u al een selectie gemaakt met accommodaties waar u met uw honden welkom bent. In Zuid-Limburg is echt voor iedereen iets te beleven. Op de site van Dogsallowed maken we u vast enthousiast. Met behulp van de keuzes in de linkerkolom kunt u selecteren uit het gehele aanbod. Wij wensen u alvast veel zoek plezier.

Vakantieparken

Vakantiepark: Maaspark Boschmolenplas

Locatie: Heel

Maaspark Boschmolenplas is een groen en ruim opgezet vakantiepark in het Midden-Limburgse Heel, omgeven door ongerepte natuur, pittoreske dorpjes en de Maasplassen. Vooral voor watersportliefhebbers is dit vakantiepark een echte aanrader. Het vakantiepark is gelegen om een groot meer. Door de helderheid van dit water trekt het tal van duikteams, die komen kijken naar het natuurschoon onder water. Verder kunt u er zwemmen, varen, surfen, zeilen, vissen en waterskiën.

Vakantiehuizen

Vakantiehuisje in Blitterswijck

Locatie: Blitterswick

De natuur ligt bij dit sfeervolle houten cottage als het ware om de hoek. Gelegen op een kleinschalig park in het Maas-dorpje Blitterswijck vindt u een zes-persoonshuis met drie slaapkamers en twee badkamers. Het park maakt deel uit van een bos waar het heerlijk wandelen is, kortom, een plek om tot rust te komen. In het hele natuurhuisje is een uitstekende wifi-ontvangst. Onlangs is er een nieuwe moderne keuken geplaatst met onder meer vaatwasser en magnetron. De woonkamer heeft openslaande deuren naar een zonnig en deels overdekt terras en een ruime tuin.

Scroll naar boven