Dogs Allowed > Uw vakantiehuis verhuren?

Uw vakantiehuis verhuren?

 

Beste mevrouw, meneer,

Bent u eigenaar van een vakantiewoning en op zoek naar mogelijkheden om uw vakantiewoning vaker te verhuren en meer boekingen te genereren?

De site dogsallowed.eu is geheel gericht op hondenbezitters die met hun hond of honden op vakantie willen.

Dogsallowed.eu is de nieuwe manier om je vakantie-accommodatie te promoten. Verhuur je vakantiewoning zelf, zonder tussenpersonen en zonder afdracht van commissies.
Wij plaatsen uw accommodatie op Dogsallowed en u bereikt een groot publiek van vakantiegangers die op zoek zijn naar vakantiewoningen, groepsaccommodatie, GÓte, kasteel, camping of hotel.

Op onze website kunt u in diverse rubrieken adverteren.

Al ruim 40 % van de vakantiegangers boekt zelf zijn vakantie via internet en nog veel meer mensen
maken gebruik van het internet om zich te oriŽnteren op een mogelijke vakantiebestemming.
Om hiervan te profiteren is het wel noodzakelijk om door de zoekmachines op het internet gevonden te worden.
Aangezien het aantal internet pagina's elke maand verdubbelt, is het voor een individuele aanbieder van vakantiewoningen moeilijk om door een zoekmachine opgemerkt te worden.

Wij kunnen u een oplossing bieden voor dit probleem: onze website is zo ingericht dat hij door zoekmachines zeer goed wordt gevonden.

Met uw eigen website profiteert u maximaal van plaatsing op onze site.
Wij maken een link naar uw site, waardoor ook uw bezoekersaantal zal stijgen.
Ook als u niet in het bezit bent van een eigen site kunt u via ons uw accommodatie bij veel mensen onder de aandacht brengen.
Men kan natuurlijk dan altijd, net als bij een gewone advertentie, schriftelijk of telefonisch contact met u opnemen voor meer informatie of een boeking.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, als u onze prijs vergelijkt met een advertentie in tijdschrift of dagblad dan is adverteren op het internet wel heel erg voordelig.
Bent u in het bezit van een vakantieaccommodatie en zou deze graag bij ons onder aandacht willen brengen, stuurt u ons een email en u ontvangt geheel vrijblijvend onze mailing met de prijzen en voorwaarden.

Wij zorgen ervoor dat www.hondenwelkom.com  en www.dogsallowed.eu  op de vele startpaginaís terug gevonden worden, een hoge ranking krijgen in de zoekmachines door de juiste trefwoorden te gebruiken waar hondenbezitters mee googgelen als zij een vakantie willen boeken, en promotie in hondenbladen.

Met vriendelijke groet,

Ruud van der Vegt

info@hondenwelkom.com

010 WEBDESIGN