Dogs Allowed > Nederland Noord-Holland > Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

       

Vakantiehuizen: De Groote Vliet

 

Recreatiepark De Groote Vliet bestaat al sinds 1971. Geen druk verkeer in en om het park, veel zwemwater en kilometers vaar- en viswater dat in open verbinding staat met het park.
De vis mogelijkheden zijn legio. Dit mooie stukje natuur midden in een zeer waterrijk gebied, met een leuke en gezellige campingachtige sfeer, is uw bezoek meer dan waard!
U kunt een onbeperkt aantal honden meenemen naar het park.
     

Vakantiehuizen: Take2

 

Vanuit de 4/5 persoons beachbungalows stapt u direct via uw eigen terras het strand.Het brede strand van Noordwijk leent zich bij uitstek voor lange wandelingen te maken met de hond.
Ook door de duinen zijn prachtige wandelroutes uitgezet. Kortom
een verblijf in een van de beachbungalows van
Take2 Beach & Bungalows is pure ontspanning, ongeacht het jaargetijde of de weersomstandigheden.

     

Villa Recreatiepark Wiringherlant


In het uiterste noorden van Noord Holland ligt het voormalige eiland Wieringen.
Het is een bijzonder stukje Nederland met een landschap dat sterk afwijkt van de omringende polders.Direct achter de dijk van de Waddenzee en ver weg van alle drukte ligt Recreatiepark Wiringherlant.Het park is in authentieke Wieringer stijl gebouwd en heeft meerdere verblijfsmogelijkheden.

Vakantiehuizen:

 

Deze authentieke Westfriese stolpboerderij is gelegen in Callantsoog, Noord Holland. De woning is gezellig en origineel ingericht maar wel van alle moderne gemakken voorzien. De woning beschikt over een mooie en riante eigen tuin met boomgaard van 3500 m2. In de tuinen zijn picnic tafels en tuinmeubelen aanwezig. De boerderij maakt samen met het zomerhuis (NL-1759-05) deel uit van 'de Wolken', een gebied van ca. 2,5 hectare groot.

Callantsoog - 2 honden - 10 personen

Vakantiehuizen:

 

In de Noord-Hollandse gemeente Bergen, waar Schoorl onder valt, vindt u, aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen, het karakteristieke Résidence Koningshof. Op dit vakantiepark kunt u volledig tot rust komen en genieten van de schitterende natuur. Het Noordzeestrand bij Schoorl aan Zee is per fiets te bereiken. Heeft u zelf geen fiets mee? Geen punt; bij het park kunt u deze huren. De omgeving is tevens zeer geschikt voor het maken van mooie wandeltochten.

Schoorl - 2 honden - 4 personen

 

Vakantiehuizen:

 

In het rustige park Kloosterbos in Sint Maartens Vlotbrug (provincie Noord-Holland) staat Bungalow Jolie, een heerlijk vierpersoons vakantiehuis nabij het strand. De volledig omheinde tuin, de duinen en het strand maken de bungalow tot een heerlijk vakantieoord voor hondenliefhebbers.

 

Sint Maartens Vlotbrug - 2 honden - 4 personen

 

Vakantiehuizen:

 

Bungalowpark De Vlietlanden is prachtig gelegen in het waterrijke landschap van Noord-Holland. Alle vrijstaande, mooi ingerichte bungalows liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Het park beschikt over een 18 holes par 3 golfbaan, restaurant en grand café en is een waar Eldorado voor water(sport)liefhebbers en (sport)vissers.

Werfershoof- 2 honden - 6 personen


 

Hondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, gite´s, chalet´s, villa´s, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

                                                       

                   


 

                       


 

 

 

Submenu

 

010 WEBDESIGN