Dogs Allowed > Nederland Gelderland

Nederland Gelderland

            

Gelderland:
Het groene hart van Nederland. Met ruim vijfduizend vierkante kilometer is het de grootste provincie van Nederland. De Gelderse natuurgebieden zijn het hele jaar door een bezoek meer dan waard.

Veluwe:
Een prachtig en rustig natuurgebied dat zeer toegankelijk is door een uitgebreid en overzichtelijk netwerk van fiets- en wandelroutes.

Achterhoek:
De Achterhoek is bosrijk. Het landschap met glooiende akkers, kastelen, burchten en landhuizen zorgt voor een geheel eigen sfeer.

Rivieren:
Het Gelders Rivierengebied kenmerkt zich door dijken, uiterwaarden, bloeiende boomgaarden, vrolijk gekleurd fruit, lieflijke stadjes en dorpen.
Heuvellandschap op en top, máár zonder onneembare hindernissen. Gelderland is namelijk bijzonder goed toegankelijk. Altijd en voor iedereen.

Steden:
Gelderland biedt een aantal fraaie grote steden. Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn zijn de bekendste. Het Valkhof Museum in Nijmegen, het Kröller-Müller Museum in Nationaal park de Hoge Veluwe, het Dolfinarium in Harderwijk, Apenheul in Apeldoorn, Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem zijn de bekendste voorbeelden.

       


Submenu

 

010 WEBDESIGN