Dogs Allowed > Linkpagina

Linkpagina

Hondenwelkom vraagt uw aandacht voor de volgende stichtingen, goede doelen en websites die honden een warm hart toedragen.

www.witjesforum.nl

                          

www.vakantiegevoel.nl

www.tweevoeter.nl

Tweevoeter is een wandelsite met veel praktische informatie, wandelroutes, nieuws en een bestelmogelijkheid voor wandelgidsen en boeken.
                                                      

www.ardennenwijzer.be

Uw complete webgids voor de Belgische Ardennen!
Vakantiewoningen, Hotels, Gastenkamers, Bed & Breakfast, Campings, Vakantiecentra,
Bezienswaardigheden, Adventures, Attracties, Dagtrips, Dierenparken, VVV-kantoren enz.
Meer dan 1100 videos, 350 artikels en 2500 links over de Belgische Ardennen! Boek uw vakantiehuis voordelig via Ardennenwijzer!
                                                    

                            

www.servicedogs.nl

 

www.walk4dogs.nl

 

Vakantieparken: Vakantiepark De Marke van Ruinen


Beleef het echte vakantiegevoel vanuit een van de luxe bungalows op Vakantiepark De Marke van Ruinen. Het vakantiepark beschikt over 5 verschillende typen bungalows die plaats bieden aan gezelschappen tot 8 personen. Alle bungalows zijn vrijstaand waardoor u kunt genieten van rust, ruimte en privacy.
Website: www.vakantieparkdemarkevanruinen.nl  

 

                           

 

www.animalmedicalcarefoundation.com

www.caninecompany.nl

Canine Company is er voor mensen die zich willen bekwamen in de obedience, dogdance, treibball of het werken volgens de clickermethode op zichzelf. Eigenlijk maakt het niet uit om welke sport het gaat, het is de missie van Canine Company om mensen te laten zien hoe mooi de samenwerking met je hond kan zijn als je de juiste trainingsmethodes weet toe te passen. Als jij je hond op de juiste manier weet te motiveren zal hij je verbaasd doen staan wat hij allemaal kan. Uiteraard werkt Canine Company uitsluitend op basis van belonen.

010 WEBDESIGN